alle kategorier
Om MULTINA

Firma profil

I 1993 blev Changsha Shili Superhard Material Co., Ltd grundlagt i Kina, blev en professionel producent og leverandør af syntetiske diamanter. Gennem kontinuerlig genopfindelse og teknologisk innovation har vi nu solidt etableret vores position som en af ​​de største og mest professionelle superslibeproducenter på dette område.

I over 20 år har kerneforretningen været syntese og forarbejdning af syntetisk diamantpulver og Cubic Boron Nitride (CBN). For at fremme vores vækst har vi udvidet vores produktion og forretning til mikronpulver- og metalcoatede produkter.

Superslibemidlerne fra Shili Company bruges hovedsageligt i de traditionelle industrier inden for byggeri, maskiner og smykkeforarbejdning. Gennem vores yderligere udforskning er vores produkter blevet udvidet til nogle nye værditilvækstområder, såsom luftfart, biler og elektronik. Derudover har vi også spillet en vigtig rolle i den nye energiudforskningsindustri, såsom minedrift, olie og gas. Alle superslibemidlerne bruges i applikationerne, herunder skæring, boring, slibning, polering og trimning.

Shili Company fokuserer altid på at levere stabil og ensartet kvalitet og tilpassede produkter og service til kunderne. På grund af vedholdende i denne mission, har vores produkter nydt stor popularitet i ind-og udland. Ved at etablere et tæt strategisk udviklingspartnerskab med vores kunder hjælper Shili med at få øget og kontinuerlig produktivitet.

På grund af de ekstreme egenskaber har syntetisk diamant og CBN potentialet til at løse nogle af verdens største industrielle udfordringer, hvilket efterlader superslibemidlerne godt placeret til at gå ind i et spændende område med fremtidig vækst i de kommende årtier. Shili er klar til at være din bedste partner!


Enterprise mission

At vokse sammen med vores kunder, og medarbejdere deler det samme

Virksomhedsånd

Teamwork, mod, skab strålende

Enterprise slogan

Jeg kan, jeg gør, jeg vinder!

certifikat

certifikat

Certificeringer

certifikat

Certificeringer

certifikat

Certificeringer

certifikat

Certificeringer

certifikat

Certificeringer

certifikat

Certificeringer

certifikat

Certificeringer

Fabrik