alle kategorier
Nyheder

Oversigt over syntetisk diamantindustri

Tid: 2023-02-11 Hits: 54

Syntetisk diamant ved hjælp af HPHT eller anden kunstig metode, for at få diamantstrukturen til at ændre kulstoffase som diamant.

Sammenlignet med naturlig diamant har den fordelen ved lave produktionsomkostninger og god anvendelse. På grund af udviklingen af ​​forarbejdningsindustrien for nogle ikke-metalliske materialer og andre hårde skøre materialer såsom marmor, granit, ildfast materiale, glas, keramik, beton osv., blev kvalitetskravene højere og højere i forhold til de diamanter, der bruges til savklinge, boremaskine og slibeskive bliver efterspørgslen også større. Mere end 85% af verdens industrielle diamanter er blevet erstattet af syntetiske diamanter. I det 21. århundrede vil konstruktion, geologi, olie og gas, mekanisk og elektronisk, biler osv. industrier have brug for en masse diamanter, den syntetiske diamantindustri vil være mere lovende.

Changsha Shili Superhard Material Co., LTD, som professionel producent af syntetisk diamant i Kina, vil altid være din pålidelige leverandør.