alle kategorier
Nyheder

Shili deltager i udstillinger i og i udlandet

Tid: 2023-04-04 Hits: 49

I de sidste par år deltog Shili i mange udstillinger i Kina, som Zhengzhou International Abrasives and Grinding-udstilling, glasudstillingen i Shanghai. Og i udstillingslokalet blev vi venner med mange mennesker i ind- og udland, indtil nu er vi stadig at holde ikke kun forretningsforbindelser, men også gode venskaber med hinanden.

Den 4. China Zhengzhou International Abrasives and Grinding udstilling vil blive afholdt fra 14-16 september i 2017, det er hovedsageligt at vise superslibemidler og slibeværktøjer, superhårdt materiale og dets produkter. Shili vil også deltage i denne udstilling, vores stand nr. A078-A079. Velkommen til vores stand.

En anden vigtig udstilling, Shili vil deltage i, er GrindTec 2018 i Augsbury i Tyskland fra den 14.-17. marts. Det er den største internationale messe for slibeteknologi i verden. Nu har vi allerede booket en stand, og det er også første gang for os at deltage i international udstilling i udlandet.

Vi har forberedt meget til udstillingerne, håber at kende flere venner i den superhårde materialeindustri, håber også at have flere muligheder for at arbejde med fremragende virksomheder i ind- og udland.

Shili er klar til at levere den bedste kvalitet og service til dig!