alle kategorier
Nyheder

Shili personale rejseaktiviteter

Tid: 2023-05-10 Hits: 36

I årenes løb, shili holde sig til den menneskelige orienterede, implementering af menneskelig ledelse, organisere personale rejser hvert år, i høj grad vakt entusiasme, initiativ og entusiasme hos personalet, øge deres følelse af at høre til, så medarbejderne fysisk og mentalt får tilstrækkelig hvile og lempelse.

I maj 2018 organiserede Shili en en-dagstur til Guilin. Undervejs griner vi i livlig atmosfære, sammen forkæler vi os med den smukke natur. Hvert sted tager vi en masse smukke billeder. Denne tur, personale ikke kun nyder den smukke natur, rige amatør liv, dyrke vores følelser, men følte en masse ting. Man følte, at kun forenet sammen vil være i stand til at overvinde vanskeligheder og opnået store præstationer. Dette øger i høj grad samhørigheden og solidariteten blandt shili-personalet.

Efter turen, personalet fuldt ud klar over virksomhedens oprigtige bekymring og opmuntring, håber, at virksomheden organiserer flere sådanne aktiviteter, og vil afsætte større entusiasme ved at arbejde sammen, med mere fremragende præstationer for at vende tilbage til virksomhedens pleje.